Leerlingen
Team
Nieuws

Lente!

Wat is er nou nog mooier dan op die mooie eerste lentedagen buiten te spelen? Genieten van de zon. Samen spelen en daarbij de mooiste tekeningen maken. Een beetje vieze handen, dat wel. Maar daarvoor is de zeep uitgevonden. Voor de rest van de foto’s breng je een bezoekje aan onze website. Daar zijn sinds vandaag ook nóg 2 andere albums toegevoegd.

Je springt ermee uit een vliegtuig of …..?

Straaljagers denderden in ‘t verleden soms heel laag over het dorp. Nog nooit sprong een piloot uit zijn toestel. Had hij dat maar gedaan, dan hadden we nu 2 parachutes gehad wellicht. Nu hebben we er één in groep 1-2. Maar je kunt er geweldig mee spelen. Zie de foto’s op de website. En ook nog een heleboel andere foto’s die geplaatst zijn.

Carnaval.

De hele school was één grote feestzaal met carnaval. Leerlingen en leerkrachten prachtig verkleed. Leuke muziek. Dansen en hossen. Wat een super-feest was het!!!! Het valt bijna tegen om dan weer gewoon aan het werk te moeten. Wat blijft zijn de herinneringen. Deze keer ook in de vorm van foto en video op de website.

Machtig gereedschap.

In het VOMOL-project hebben we kennis gemaakt met het moderne gereedschap van de boer. Niet alleen machtig om naar te kijken, maar ook belangrijk om de mogelijke risico’s in het verkeer te leren kennen.

Beestenboel op school.

Meteen al bij het begin van het nieuwe jaar was het alweer een onmeunige beestenboel op school!!! Geen varkens of kippen in de gang, maar van elk slechts één. Maar een varken knuffelen is toch heel wat anders dan de hond thuis. En bij een kip blijf je toch liever wat op afstand. En als toetje op de taart met zijn allen naar de boerderij. Kijken hoe het er daar aan toe gaat. Dat levert al met al leuke foto’s op. Overtuig u op de website.

 

Wat blijft…..

December is achter de rug. Inmiddels is de harde werkelijkheid van het dagelijks leven tot ons allemaal doorgedrongen. We hebben op school een sfeervolle december-maand afgesloten met het verzamelen van de laatste foto’s en video’s. Ze zijn op de site geplaatst.

Kerst op school.

We hebben genoten van een sfeervol kerstfeest op school. We begonnen met een creatieve voorbereiding die uitmondde in een mooie viering van het kerstfeest op school. Er zijn foto’s en enkele video’s gemaakt die op de site te vinden zijn.

Voorleeswedstrijd

Iedereen zat op de punt van de stoel bij onze jaarlijkse voorleeswedstrijd.

Sinterklaasfeest op school.

Sinterklaas en zijn Pieten maakten er op school een geweldig feest van. Met prachtige cadeaus ook! Er was veel muziek en ook de Sint en de Pieten deden volop mee. Nooit geweten dat de Sint nog zo soepel in de heupen is! Dus overtuig jezelf; er staan veel foto’s en ook de nodige video’s op de website.

Pietenmiddag

Pieten in soorten en maten. Gauw foto’s kijken.

CONTACT

Sint Jozefschool
van Everdingenstraat 24
7165 AK Rietmolen
Tel : 0545 - 22 10 48
Verstuur mail

facebook